Nieuw op Flixmaster!

Eduard Schaepman

10 lessen | 1 uur en 42 minuten 

Maak kennis met Eduard Schaepman. Oprichter van Tribes Inspiring Workplaces, succesvol serie-ondernemer en jouw persoonlijke expert op het gebied van ondernemen, branding, timemanagement, gezondheid en zelfkennis. In deze reeks masterclasses helpt Eduard jou je eigen weg naar succes te vinden. 

Maak kennis met Eduard Schaepman

Aan jouw succes kun je bouwen

Eduards succes komt niet uit het niets. Hij heeft zijn vaardigheden the hard way geleerd. En in deze reeks deelt hij de geheimen met je die hij met veel vallen en opstaan geleerd heeft. Dat in een perfect logische opbouw.

Eerst leer je waar je goed in bent en waar je nog aan moet werken. Vervolgens ontdek hoe je jezelf succesvol neerzet zonder je passies uit het oog te verliezen. De klok tikt voor iedereen even hard. Om meer uit diezelfde minuten dan ieder ander te halen, leert Eduard je alles over effectief timemanagement. Aan jouw succes kun je pas bouwen als de basis in orde is. Daarom is het juist voor ondernemers belangrijk om hun gezondheid niet uit het oog te verliezen. Tot slot komt alles bij elkaar in het slothoofdstuk: ondernemen met de paplepel.

Masterclass Eduard Schaepman

Overzicht van alle afleveringen

Intro

2.03 minuten

Maak kennis met Eduard Schaepman. Oprichter van Tribes Inspiring Workplaces, succesvol serie-ondernemer en jouw persoonlijke expert op het gebied van ondernemen, branding, timemanagement, gezondheid en zelfkennis.

Les 1 – Zelfkennis 

7.11 minuten

Laten we het eens over de hoofdrolspeler in ons verhaal hebben: jou. Om te kunnen werken aan jouw toekomst, moeten we eerst weten waar je vandaan komt. En daarvoor mag je best een eindje terugkijken in je verleden. Alles draagt immers bij aan wie je nu bent. En al die ingrediënten kun je inzetten om aan de persoon van morgen te bouwen. 

Aan de hand van hoogte- én dieptepunten uit Eduards eigen leven helpt hij jou je eigen weg naar succes te vinden. Op een manier die bij jou past, gefundeerd jouw waardevolle ervaringen.

Les 2 – Zelfkennis 

7.51 minuten

Let’s get personal. Om oprecht te leren over jezelf, moet je in gesprek met iemand die dicht bij je staat. Het liefst iemand die je het beste kent. Voor Eduard is dat zijn vrouw Veronique Schaepman-Bressers. In deze les deelt ze wat Eduard onderscheidt, ontdek je wat hem gevormd heeft en leer je dat je eigen ontwikkeling nooit ophoudt. Laat deze masterclass daar een geweldig startpunt van zijn voor je. 

Les 3 – Personal branding

13.41 minuten

Jouw persoonlijke merk is je reputatie. Iets dat jaren kan kosten om op te bouwen, maar wat je in een mum van tijd kan verliezen. In deze eerste masterclass over personal branding leert Eduard je een perfecte eerste indruk te maken, free publicity te genereren en je socialmediakanalen optimaal in te zetten om jouw personal brand een positieve boost te geven. Opvallen zonder een meeloper te zijn. Hoe je dat doet? Dat legt Eduard je in deze video haarfijn uit.

Les 4 – Personal branding

10.29 minuten

In deze tweede les over personal branding gaat Eduard in gesprek met Paul Stamsnijder, eigenaar en CEO van De Reputatiegroep. We leren dat werken aan je reputatie allesbehalve arrogant of ijdel is. Als ondernemer is het zelfs een onmisbare tool die je aan meer omzet kan helpen. Eduard gaat daarom dieper in op hoe je jezelf in de kijker kunt spelen op een manier die in jouw voordeel werkt.

Les 5 – Timemanagement

9.06 minuten

Wie de baas van zijn eigen tijd wil zijn, behandelt zijn agenda als zijn bijbel. Eduard deelt in deze aflevering onmisbare geheimen met je waardoor er in jouw dag plots geen 24 maar 25 uren lijken te zitten. Dat doet hij aan de hand van vier onderdelen: waarom je timemanagement zou moeten gebruiken, je to do-list, de FranklinCovey-methode en tot slot de 7 habits. Omdat jij jezelf niet in tweeën kan splitsen en een werkdag niet meer traditioneel van acht tot vijf duurt, is deze les niet alleen voor je carrière, maar ook je privéleven waardevol. Sta je klaar in de startblokken om de controle over je agenda weer in eigen handen te nemen? Wacht dan niet langer en klik op play. 

Les 6 – Timemanagement

13.24 minuten

Samen met Erik Roger gaat Eduard in deze les dieper in op tijdmanagement. Erik Roger is al jaren partner bij FranklinCovey Europa en is dé expert als het aankomt op timemanagement met de FranklinCovey-methode. Hij trainde medewerkers van Eduard en bespreekt in deze video met hem hoe hij de zaken nog scherper kan afstemmen in zijn onderneming. Erik vertelt hoe je voorkomt dat er taken en andere belangrijke zaken tussen de kieren doorglippen, hoe je alles kan doen wat belangrijk voor je is en hoe je daardoor juist tijd overhoudt om te werken aan je eigen succes. Want in plaats dat jij als een jongleur alle ballen probeert hoog te houden door ieder taakje op tijd af te ronden, helpt deze methode je overzicht te creëren, een groter doel te stellen en al je taken en to do’s daarop af te stemmen. 

Les 7 – Gezondheid

8.36 minuten

Alleen in een gezond lichaam kan een gezonde geest groeien. Daarom is de basis van iedere succesvolle ondernemer is zijn of haar eigen gezondheid. Eduard neemt je langs acht belangrijke onderwerpen mee die jou inzicht geven in hoe je als ondernemer goed aan je gezondheid kan werken. We gaan kijken naar bewegen, voeding, vochtgebruik, slaap, spiritualiteit, stress, supplementen en naar hoe we dit allemaal kunnen meten. Eduard geeft je zijn eigen visie over deze onderwerpen en maakt je bewust van het belang van elk van deze onderwerpen.

Les 8 – Gezondheid

13.24 minuten

Wie kan je nou meer vertellen over gezondheid dan een voormalig topsporter die meerdere gouden medailles op de Olympische Spelen heeft gewonnen? Daarom spreekt Eduard in deze les met voormalig topschaatser Jochem Uytdehaage. Want ondernemen op hoog niveau is niets anders dan topsport. Net als een topsporter zul je offers moeten brengen om op je piek te kunnen presteren. Dan gaat het vooral om je energie. Jochem identificeert vier batterijen die je moet vullen om op je best te zijn: je spirituele, mentale, emotionele en fysieke batterij. Over iedere batterij en wat je moet doen om die 100% gevuld te krijgen, spreken Eduard en Jochem uitgebreid in deze unieke les.

Les 9 – Ondernemen

10.11 minuten

Eduard brengt aan de hand van vijf punten alles samen in dit afsluitende hoofdstuk. Hij vertelt je over zijn eigen PAP-methode, deelt het beste uit de theorie van professor bob storm, legt uit wat je met een businessplan moet, vertelt je alles over strategie en sluit af met de vraag of groei voor groei het belangrijkste is.  Een vraag die je alleen voor jezelf kan beantwoorden. Eduards theorieën en lessen helpen je op weg naar het antwoord dat het beste past bij jou. Omdat alles start met passie, beginnen we daar ook dit hoofdstuk over ondernemen mee. Let’s go! 

Les 10 – Ondernemen

9.28 minuten

In deze laatste les gaat Eduard in gesprek met hotelondernemer Dries van der Vossen. Samen gaan ze op zoek naar het antwoord op de eeuwige vraag: zit ondernemen in de genen of kun je het ook leren? Uit hun gesprek leer jij hoe jij als ondernemend iemand kan groeien en jezelf kan ontwikkelen. Dat hoeft niet altijd met een eigen zaak te zijn, ook als je in dienst bent kun je jezelf onderscheiden met een ondernemende instelling. Je energie, passie en purpose zijn onmisbaar om je succesvol te ontwikkelen als ondernemend persoon. We weten het zeker: na het kijken van deze laatste video uit de reeks met Eduard Schaepman sta jij te popelen om zelf je handen uit de mouwen te steken! 

Veelgestelde vragen

De masterclasses bekijk je onbeperkt, op ieder apparaat, op elk moment. In de eerste masterclass van Eduard Schaepman ontdek je:

  1. Hoe je een personal brand bouwt en klanten omtovert tot je #1 fans voor je business
  2. Opvallen zonder een meeloper te zijn. Hoe je dat doet?
  3. Onmisbare geheimen waardoor er in jouw dag plots geen 24 maar 25 uren lijken te zitten
  4. Vier methodes om snel en eenvoudig overzicht te creëren, een groter doel te stellen en al je taken en to do’s daarop af te stemmen 
  5. Het basis geheim van iedere succesvolle ondernemer
  6. Tips van een Olympisch Kampioen: Hoe de vier batterijen van energie op te laden 

Krijg toegang tot de eerste masterclass van Eduard Schaepman voor een introductie bedrag van € 27 (normaal € 89).

Flixmaster werkt op bijna ieder apparaat met een internetverbinding. Log in op je telefoon, tablet, smart tc of pc en bekijk de masterclasses op ieder moment dat het jou uitkomt. 

Je Flixmaster-abonnement opzeggen gaat zonder gedoe. Log in op je account en meld je binnen twee klikken af. Besluit je toch weer verder te groeien met Flixmaster? Een abonnement starten is net zo simpel als stoppen. 

Bij Flixmaster vinden we het erg belangrijk dat iedereen tevreden is over zijn of haar aankoop. Ben je niet tevreden? Het is mogelijk om artikelen te retourneren als je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons meldt. 

Ervaringen en verhalen

Deze flixmasters gingen je voor op hun weg naar positieve verandering.